Afbeelding

VVD'ers op Voorne doen het gewoon samen

Actueel 430 keer gelezen

Voorne - Na de kandidatenlijsten voor de VVD in Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne zijn nu ook de 3 verkiezingsprogramma's voor de komende raadsverkiezingen vastgesteld. De VVD afdelingen in deze gemeenten vormen sinds januari 2016 namelijk het lokaal netwerk VVD Voorne, met een overkoepelend bestuur.

Die samenwerking uit zich niet alleen bestuurlijk en op fractieniveau, maar onder andere ook door het voeren van een gezamenlijke campagne voor de komende raadsverkiezingen. Dat gebeurt dan op onderwerpen die op regionaal niveau spelen, zoals bereikbaarheid, gezondheidszorg en toerisme en recreatie.

Maar ook in de drie verkiezingsprogramma's voor 2018-2022 is zoveel mogelijk aansluiting bij elkaar gezocht. Dat neemt natuurlijk niet weg dat er voldoende ruimte is gelaten en ook oog is voor de couleur locale van die drie gemeenten. Ook daarop zijn de verschillende campagnes afgestemd.

Het gaat tenslotte op 21 maart 2018 om verkiezingen voor de drie aparte gemeenteraden op Voorne. De drie programma's zijn te lezen via de link https://issuu.com/search?q=VVD%20vOORNE

Meer info is te vinden op de gezamenlijke website van de VVD Voorne, de afzonderlijke VVD websites en op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant