Afbeelding
Foto: PR

Peaches, meer dan een lekker stukje fruit!

Actueel 300 keer gelezen

Spijkenisse - Peaches, een gesteriliseerde dame van 10 jaar oud. Zij is afgestaan omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Het is een poes die een wat langere tijd nodig heeft om te kunnen wennen in een nieuwe omgeving. Zodra zij je vertrouwd, ontpopt zij zich tot hele aanhankelijke en aandoenlijke poes!

Op dit moment heeft zij last van een gebroken hartje en voelt zij veel stress omdat zij haar vertrouwde omgeving kwijt is geraakt. Dit uit zich bij haar o.a. door een hartruisje en snel ademen. Uiteraard is haar hart goed onderzocht en volgens de dierenarts komt het echt door stress. De verwachting is dat haar ruisje en snelle ademhaling verdwijnt zodra zij een nieuwe liefde heeft gevonden.

Peaches zoekt een rustige eigenaar zonder kleine kindertjes of andere huisdieren, want dat is ze niet gewend. Een eigenaar die ziet dat haar "boze" blik komt door haar tekening, maar vooral iemand die haar weer echte blijvende liefde kan geven. Herken je jezelf in deze omschrijving en ben je wel toe aan een vrijblijvende date met een verlegen dame? Stuur dan een e-mail naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met informatie over jezelf, jouw woonsituatie, gezinssamenstelling en jouw verwachtingen. Wie weet kunnen zij dan een afspraak met jou maken. Bellen mag natuurlijk ook, telefoon 088-34 37 131, of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Asiel:

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437112
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant