Afbeelding
Foto: pr

Jubileummaand 't kont van het Paard begint goed

Actueel 400 keer gelezen

Brielle - In augustus is Maarten Zoetemeijer alweer 12,5 jaar eigenaar van 't kont van het Paard. Deze maand zal er weer heel veel live muziek zijn. Ook komt er weer stand-up comedy terug naar Brielle eind augustus.

Dit weekend word er afgetrapt met Miel on tour en de Herman Brood tributeband van Nederland "Yada Yada". Op vrijdag 3 augustus is Miel Toer weer te gast in 't kont van het paard. Miels onnavolgbare enthousiasme waarmee hij de mooiste rocknummers aan zijn publiek presenteert, maken van ieder optreden een feestje. Hij probeert aan alle verzoeken gehoor te geven. Hij is "One voice, one guitar". Ze kunnen maar geen genoeg krijgen van deze talentvolle singer-songwriter, en hebben hem gewoon weer gevraagd om te komen spelen! Zelf zegt Miel on Tour dat hij verslaafd is aan live optreden en dat is te merken. Muziek maken zit in zijn bloed en het gezellig maken met mensen is een tweede natuur. Probeer op deze avond eens een speciaalbiertje dat je nog nooit hebt geproefd .

Op zondagmiddag is het tijd voor de Herman Brood ribute band van Nederland "Yada Yada". Yada Yada heeft zich ontwikkeld tot de meest treffende band in het Herman Brood segment. De benaming tribute-band is bij Yada Yada eigenlijk niet meer van toepassing. Zo was Dany Lademacher in 2009 de gitarist bij Yada Yada. Na vier jaar de zanger en het gezicht te zijn geweest van de originele band van Brood, de Wild Romance, besluit Stick (Ronald van Beest) in 2016 weer met Yada Yada te gaan toeren. Een overvolle agenda is het gevolg. Waarom? De mensen willen toch een 'vleugje' Herman terug zien. Stick benadrukt dat hij beslist géén Herman is, wil zijn of pretendeert te zijn. In de basis van Yada Yada spelen gitarist J.P. Barentsen (BrooT, Legal Tender), bassist Johnny Lopezz (Echo Bowie) en drummer Mr. Tumansery (Finest Truth). Zanger Stick (Ex The (Wild) Romance), die een zeer nauwe band had met Herman, weet als geen ander Brood op het podium te doen herleven.

Vergeet ook niet 10 augustus in je agenda te zetten dan zal Rachel Laven uit de V.S. komen optreden in 't kont van het paard. Het optreden van Miel op vrijdagavond zal ongeveer starten om 22.30 uur, het optreden van Yada Yada zal starten om 15.00 uur. Beide optredens zijn weer gratis toegankelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant