Afbeelding

André Hazel, Barbara Gogan van de New Waveband "the passions" en acoustic stage!

Actueel 783 keer gelezen

Brielle - Op vrijdag avond 2 november zal om 22.30 uur het muzikale weekend weer starten in 't Kont van het Paard. De eerste artiest van dit weekend is André Hazel. Natuurlijk niet te verwarren met Hazes.... De André die in 't Kont van het Paard komt, maakt nog vele betere muziek!

André Hazel is een singer/songwriter uit Den Haag. Hij is opgegroeid op Aruba. Daar krijgt hij zijn lekkere zomerse reggae inspiratie vandaan. Begonnen met spelen op een stalen pan, daarna verder met de gitaar. Vanaf 2008 is hij begonnen om zich meer te focussen op het componeren van zijn eigen muziek. In 2015 heeft hij zijn eigen EP uitgebracht met veel heerlijke reggae. Eigenschappen van het eilandgevoel zijn terug te vinden in zijn muziek. Naast zijn solo carrière is hij dit jaar gestart met zijn eigen (reggae) band genaamd "Dubbinance".

Zaterdagmiddag 3 november vanaf 15.00 uur zal Barbara Gogan op het podium staan in 't Kont van het Paard. Barbara Gogan was zangeres/gitarist van de Engelse band The Passions, een in de late jaren 70 en vroege jaren 80 succesvolle New Wave band. In 1979 namen zij hun eerste album Michael & Miranda op en maakten een uitgebreide tournee door Europa, vaak samen met The Cure. Ze traden in 1980 op op het New Pop festival in Rotterdam, samen met the Ramones en the Undertones. In 1981 kwam hun album Thirty Thousand Feet Over China uit. De single I am in Love with a German Film Star werd een wereldhit en werd gecoverd door naar schatting twintig andere bands, zoals the Foo Fighters, Pet Shop Boys, en the Subterraneans. Hun laatste optreden in Nederland was op het Maastunnel Festival in 1982, samen met Tears for Fears. In 1983 begon Barbara Gogan een solo-carrière, waarna ze albums opnam zoals Made on Earth en Wheels/Ruedas. Barbara Gogan treedt nog steeds op en doet tijdens haar tournee door Nederland en België ook Den Briel aan, waar ze gevoelvol zingt over haar eigen leven.

Op 3 november zijn ze weer terug in Kont van het Paard met de "Acoustic Stage The Kont van het Paard Sessions" met weer een line up om trots op te zijn, op ons podium Katy Too (BE), Blind Vertrouwen, Jhilani Wijsman en onze eigen James Gitaar. Ze beginnen om 22.30, zien we iedereen weer?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant