Afbeelding

Groot carnaval C.V. De Hobbelende Bierviltjes

Actueel 764 keer gelezen

Zwartewaal - Ja ja het is bijna weer zover! Zaterdag 26 januari 2019 vieren C.V. De Hobbelende bierviltjes hun groot carnaval. Zaterdagochtend rond de klok van 10:30 uur zullen Prins Lecram, Prinses Patricia, Adjudant Piet, Grootvorst Jacob, Seniorenprinses Ria, Jeugdprinses Dylany en hun hele gevolg, de sleutel in ontvangst nemen van Burgemeester Rensen, op het stadhuis van Brielle. Daarna kan het feest beginnen!

Zoals al jaren gebruikelijk is, zullen zij 's middags hun 55+ middag houden in Dorpscentrum de Gaffelaar, de middag begint om 13:30 uur en de zaal zal om 13:00 uur open gaan. Deze middag zijn alle 55+ers uit de gehele regio van harte welkom. Er zullen tijdens deze middag onder andere een gezellige bingo en de altijd leuke verloting zijn, en tijdens deze middag kunt u genieten van het muzikale talent van Will de Brouwer. De entree deze middag is gratis.

's Avonds zullen zij om 20:00 uur van start gaan in Dorpscentrum de Gaffelaar met het groot carnaval, de zaal zal om 19:30 uur open gaan. Deze avond zijn er diverse gast verenigingen aanwezig. Met blaaskapel De Bloaspiepers uit Rotterdam en zanger Will de Brouwer zullen zij er 1 groot feest van maken. Zondag 27 januari 2019 vieren zij vanaf 13:30 uur hun kindercarnaval in Dorpscentrum de Gaffelaar met Jeugdprinses Dylany, de zaal is om 13:00 uur open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant