Prachtige handgemaakte artikelen uit Afrika en Swaziland in de Wereldwinkel!
Prachtige handgemaakte artikelen uit Afrika en Swaziland in de Wereldwinkel!

Duurzame kliketyklikbox bij de Wereldwinkel

Algemeen 233 keer gelezen

Brielle - De Wereldwinkel heeft voor de feestdagen prachtige handgemaakte kaarsen uit Swaziland en Zuid-Afrika. Ook uit Zuid-Afrika: de kliketyklikbox.

Dit veelzijdige product is geschikt als cadeaudoosje (gevuld met bijvoorbeeld chocolaatjes), als bloemenvaasje (zet er dan een eenvoudig glazen potje in) maar is ook heel geschikt om er een kunststof waxinelichtje in te zetten. Door een vernuftig systeem is de box te sluiten, maar kan ook open gebruikt worden.

Deze box wordt nabij Kaapstad in een klein bedrijf genaamd "All Women Recycling" vervaardigd uit gerecyclede kunststof limonadeflessen. Zo sla je twee vliegen in één klap: een duurzame en tegelijk winstgevende business.

En natuurlijk zijn er volop kerstcadeaus te koop in de Wereldwinkel: bijna alles handgemaakt en met het doel om mensen in ontwikkelingslanden werk en een menswaardig bestaan te bieden. In dit kader heeft Wereldwinkel Brielle ook €3000,- geschonken aan een scholenproject in Guatemala: met het geld kunnen daar 240 kinderen het nieuwe schooljaar in januari 2020 goed beginnen met een gevulde schoolrugtas.

Dus: kom kijken en laat u verrassen! De winkel is te vinden in de Voorstraat en op de kerstmarkt in de Catharijnekerk. De wereldwinkel is op 24 en 31 december gesloten om 16.00 uur en op 2 januari de gehele dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant