Wie schrijft er mee?
Wie schrijft er mee?

Schrijf mee aan de geschiedenis van Brielle

Algemeen 341 keer gelezen

Brielle - Afgelopen week lanceerde Stichting Kunst en Cultuur Brielle het platform Brielle Schrijft Geschiedenis. Een website waar verhalen van Briellenaren ten tijde van de corona maatregelen worden verzameld. Het concept is een initiatief van de Combinatiefunctionaris Cultuur Brielle, Kim van de Kant.

“Wat we ons nu misschien nog niet helemaal beseffen, maar zeker wel het geval is: we zijn op dit moment onderdeel van een bijzonder stukje geschiedenis van de toekomst. Met zijn allen beleven wij nu, wat anderen later in de boeken teruglezen!” stelt Kim. Volgens haar is het belangrijk dat we alles wat we nu meemaken dan ook vastleggen: “Hoe beleeft u de corona maatregelen? Wat houdt u bezig? Wat ziet u gebeuren om u heen? Wat wilt u dat de mensen over 20 jaar lezen over deze periode?”

Alles is welkom
Iedereen mag meeschrijven en alles is welkom: teksten, foto’s, kunstwerken, gedichten, muziek. Het is helemaal aan u, zolang het maar een link met Brielle heeft. Meeschrijven kan via de website www.brielleschrijftgeschiedenis.nl of door een mail te sturen naar kimvandekant@kunstencultuurbrielle.nl.

Het doel is om de verhalen uiteindelijk te bundelen en te laten drukken tot en fysiek boek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant