Lucia Hakbijl en Marcel de Ruiter (penningmeester) met de cheque
Lucia Hakbijl en Marcel de Ruiter (penningmeester) met de cheque

Vijfde huiskamerconcert Stichting Destino succesvol

Algemeen 696 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 25 juni jl. heeft Stichting Destino voor de vijfde keer een huiskamerconcert voor het goede doel georganiseerd. Destino is een Brielse Stichting die kleinschalige projecten ondersteunt die het welzijn van kinderen in achterstandsituaties bevorderen. Stichting Destino zorgt ervoor dat minimaal 97% van iedere gedoneerde euro direct aan het goede doel wordt besteed.

Dit jaar is gekozen voor het weeshuis ‘Bethel’ in India. Vanuit Nederland ondersteunen Jeen Kootstra en Nicole Eugelink al ruim 15 jaar dit weeshuis door financiële steun te geven voor de basisbehoeften zoals voeding, bedden en kleding, maar ook voor het onderwijs van de kinderen. In het weeshuis wonen 75 jongeren tussen de 4 en 18 jaar. Stichting Destino ondersteunt dit mooie project sinds 2009. Dit jaar waren de talentvolle singer-songwriter Lucia Hakbijl en toetsenist Christiaan bereid om voor het goede doel op te treden. Na dit mooie concert zorgde de VinylDJ Arie ervoor dat de dansvloer goed gevuld werd. Het werd mede hierdoor een veelzijdige avond met alleen blije gezichten.

De geschatte opbrengst vooraf was 1250 euro, maar de verwachting is dat dit bedrag nog hoger zal zijn na aftrek van alle kosten. De ruim 60 bezoekers en met name Lucia, Christiaan en Arie bedankt namens Nicole en Jeen, die helaas zelf niet aanwezig konden zijn om de cheque te ontvangen.

Met de opbrengst kan het weeshuis weer veel betekenen voor de kinderen. Wil je meer weten over Stichting Destino en de projecten die ze ondersteunen, kijk dan op www.stichtingdestino.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant