Afbeelding

Nieuws uit de bibliotheek

Algemeen 384 keer gelezen

Regionaal – In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. 

Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.

Prentenboekendans editie Nationale Voorleesdagen

Beleef al dansend het verhaal van Maximiliaan Modderman tijdens Prentenboekendans. Samen met zijn knuffels en zijn modderbad zorgt hij voor een wild feest tijdens de Nationale Voorleesdagen! Bekijk het volledig programma via www.bzhd.nl. Woensdag 8 februari, 11.00-11.45 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, leden € 3,50 en niet-leden € 5,-

Peuterochtend

Kom gezellig langs tijdens de Peuterochtend op maandag 6, dinsdag 7, woensdag 8 of donderdag 9 februari. Peuterochtend staat deze week in teken van de Nationale Voorleesdagen en is van 9.30-11.00 uur te bezoeken in Bibliotheek Rockanje, Hellevoetsluis, Brielle en Oostvoorne. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl.

Cursus Klik & Tik laptop of tablet

In deze gratis cursus ga je in vijf weken aan de slag met verschillende onderdelen voor de computer of tablet. Er zijn programma’s voor beginners en voor mensen die al enigszins vertrouwd zijn met computers. De cursus is onder begeleiding van vrijwilligers en gratis, maar meld je wel van tevoren aan via de balie in de bibliotheek, telefonisch via 0181 315 111 of per mail via digitaalhuis-voorne@bzhd.nl. Vrijdag 10 februari, 10.00-11.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis.

Amnestyfilm Papicha

Op deze zondagmiddag kun je gratis naar de film Papicha. De Algerijnse regisseur Mounia Meddour grijpt met Papicha terug naar gebeurtenissen tijdens de Algerijnse burgeroorlog in de jaren negentig. Zondag 12 februari, 13.30-15.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis Basiscursus reanimatie Door het volgen van deze tweedaagse cursus leer je adequaat handelen bij een hartstilstand. Je krijgt les van een erkend instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Maandag 13 februari, 19.30-21.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, € 35,-

Uit de krant