Afbeelding
Foto: Rijkswaterstaat

Informatieavond Blankenburgverbinding

Algemeen 2.398 keer gelezen

Rozenburg - Rijkswaterstaat en BAAK organiseren een informatieavond op maandag 30 januari 2023 van 19.00 tot 21.00 uur in de bibliotheek in Rozenburg. De avond betreft een inloopavond waarbij het omgevingsteam van Rijkswaterstaat en BAAK aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan en uitleg te geven over de werkzaamheden die ze in het voorjaar gaan uitvoeren.

Werkzaamheden die ze dit voorjaar gaan uitvoeren betreffen de werkzaamheden rondom het afzinken van de tunnelelementen, maar ook werkzaamheden aan de wegen rondom het bouwterrein waarvoor diverse verkeersafsluitingen noodzakelijk zullen zijn.

Voor dit laatste onderwerp verzorgt Rijkswaterstaat tijdens de avond drie keer een korte presentatie. In deze presentatie licht ze ook toe waarom het niet mogelijk is de toerit richting de Thomassentunnel terug te laten komen. Per presentatiemoment (1e ronde: 19:10 - 19:40 2e ronde: 19:50 - 20:20 en 3e ronde 20:30 - 21:00) kunnen er circa 25 mensen ontvangen worden. Rijkswaterstaat vraagt u daarom om u via de website www.blankenburgverbinding.nl voor één van deze presentaties aan te melden.

Uit de krant