Afbeelding

Lezing: “ JOUW persoonlijke ontwikkeling ”

Algemeen 712 keer gelezen

Vierpolders - Donderdag 6 april komt Anouk Barendrecht in ’t Dijckhuis een gratis lezing houden over Human Design. Zeg maar, een persoonlijke gebruiksaanwijzing van jezelf of van je geliefden.

Een simpele beschrijving waarin precies omschreven staat waar je voor bedoeld bent, hoe je optimaal functioneert en aan welke knoppen je kan draaien als het even niet zo lekker werkt. Human Design geeft inzicht in wat voor jou klopt en wat niet. Wat voor jou de bedoeling is en wat niet. Wat jouw unieke gaven en talenten zijn en hoe jij het beste tot je recht komt. En wat jij nodig hebt om optimaal te functioneren.

Je leert jezelf en het leven beter begrijpen, zodat je andere keuzes kunt maken in het leven. Keuzes die passen bij jouw Design. Keuzes die bijdragen aan een gelukkiger en betekenisvoller leven. Precies zoals het de bedoeling is voor JOU.

Kom dus naar deze gratis lezing over Human Design op donderdag 6 april, start 20.00 uur in ’t Dijckhuis te Vierpolders en ontdek jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing met behulp van Human Design. Zoals Dan Millman zei: ‘Leer het verleden begrijpen, het heden helder zien en de toekomst verrijken’ 

Meld je aan via https://dijckhuis.nl/activiteit/lezing-ontdek-human-design/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant