Afbeelding
Linda Van der Koijk

Op pad met de Fluisterboot

Algemeen 428 keer gelezen

Zuidland/Brielle - De Stichting Fluisterboot Voorne-Putten organiseert vrijdag 5 mei om 09.30 weer een mooie dagtocht naar Den Briel. Vanuit Zuidland varen ze via de Bernisse naar Brielle, waar het deze keer extra leuk is, i.v.m. de viering van 5 mei! 

Na aankomst krijgt u een overheerlijke lunch aangeboden, bij “Strandcafé De Meiden”, waarna u onder begeleiding van een deskundige gids een rondleiding krijgt door de historische binnenstad.

Rond 15.00 vaart u weer terug naar de thuishaven van de Bernisse in Zuidland, waar u rond 17.00 weer aankomt. De prijs voor deze tocht is € 38,50 inclusief lunch.

Zaterdagavond 6 mei is het weer tijd voor een bevertocht met de fluisterboot de Bernisse. Om 20.00 vertrekken ze vanaf onze thuishaven in Zuidland voor een tocht van ongeveer 2 uur over de Bernisse, onder begeleiding van dit keer 2 gidsen die zich verdiept hebben in het leven van de bever. Zij gaan u van alles vertellen en gezamenlijk gaan we op zoek naar dit grootste inheemse knaagdier. De kans dat we er één of meerdere tegen gaan komen is heel groot! De prijs voor deze tocht is €9,00 voor volwassenen en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 5,50

Info en boekingen via www.rondvaart.info

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant