Alexander Wagner werd door preses Van Toledo in het zonnetje gezet na het spelen van zijn laatste wedstrijd voor OVV. (Foto: Wil van Balen)
Alexander Wagner werd door preses Van Toledo in het zonnetje gezet na het spelen van zijn laatste wedstrijd voor OVV. (Foto: Wil van Balen)

OVV neemt afscheid van Alexander Wagner

Algemeen 606 keer gelezen

Oostvoorne – Met een klinkende 8-0 zege op het zieltogende Delta Sport en een passend huldebetoon voorafgaand aan het duel sloot OVV afgelopen zaterdag de competie af en werd er afscheid genomen van Alexander Wagner. 

De 34-jarige defensieleider, die zijn voetballoopbaan in Oostvoorne doorbracht, speelde tegen Delta Sport zijn 310de (310!) wedstrijd voor het eerste elftal van OVV. Hij mocht nog twee van de acht Oostvoornse goals maken ook...

Koutstaal
Onder trainer Richard Koutstaal maakte Alexander Wagner als 16-jarig clubtalentje zijn debuut in het eerste elftal van OVV. Daarna was het geduld oefenen voor de verdediger, want de opvolgers van Koutstaal, Francis Janse, Miguel Munoz en Marco Jalink maakten andere keuzes bij het samenstellen van hun elftal. Pas onder trainer Rob Vuik, zo’n tien jaar later, groeide Wagner uit tot de onomstreden basisspeler die hij nu alweer voor het achtste seizoen op rij is.

Artrose
Maar een lichte vorm van artrose in de heup, zorgt ervoor dat Wagner de laatste seizoenen niet geheel pijnvrij kan spelen. Het besluit om te stoppen kwam dan ook niet onverwacht. Wagner heeft ook een passie voor fietsen, dus hij gaat in sportief opzicht zeker niet achter de geraniums zitten…

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant