Boksschool Godschalk organiseert op de eerste zaterdag van oktober het jaarlijkse boksgala.
Boksschool Godschalk organiseert op de eerste zaterdag van oktober het jaarlijkse boksgala.

Boxing Godschalk presenteert jaarlijkse gala

Algemeen 325 keer gelezen

Zwartewaal - Op zaterdag 7 oktober presenteert Boxing Godschalk het jaarlijkse Boksgala in Zwartewaal. Geïnteresseerden kunnen hier bij zijn. Stap sporthal ‘De Gaffelaar’ binnen en ervaar de adrenaline, kracht en pure sensatie van het boksen. 

Eindelijk is daar dan de derde editie van een boksevenement dat in 2018 en 2019 twee keer voor een bomvolle sporthal De Gaffelaar in Zwartewaal zorgde, maar in de afgelopen drie jaar door corona geen vervolg kon krijgen. Het voorjaarsgala is nu een najaarsgala geworden, maar er zijn ook dingen hetzelfde gebleven. Zoals de deelname van Isjandro de los Santos, het absolute paradepaardje van Boxing Godschalk. De eerste keer dat deze meervoudigeNederlandskampioen in de B-klasse voor eigen publiek bokste was in 2018 toen De Los Santos zijn partij helaas niet winnend af kon sluiten. In 2019 zorgde hij voor een perfecte revanche door zijn tegenstander al na twee ronden tot opgave te dwingen. En op 7 oktober is De Los Santos vast van plan om het spreekwoord ‘Drie keer is scheepsrecht’ kracht bij te zetten.

Indukwekkende line-up
Dit wordt de kans om getuige te zijn van een avond vol mooie opwindende bokspartijen. Het Boksgala brengt de beste boksers uit de regio samen, van beginners tot doorgewinterde kampioenen. Laat je meevoeren door de adrenaline, conditie, het doorzettingsvermogen, de kracht en de vastberadenheid van deze boksers. Er staat een indrukwekkende line-up klaar met naast Nederlands kampioen Isjandro de los Santos ook Serge van der Pluijm, Ricardo Vermeer, Max Kooper, Tisjo de los Santos, Nick van de Klooster en Marijn Kuikstra! Zij zijn al maanden in training. Deze boksers zullen, mede door aanmoedigingen uit het publiek, het beste van zichzelf laten zien. Maar het Boksgala biedt meer dan alleen bokswedstrijden.

‘Croonersrepertoire’
Professionele presentator Ray Martin zal de avond aan elkaar praten en tijdens de pauze zal hij nummers zingen uit zijn ‘croonersrepertoire’. Net als voorgaande edities verwachten wij dus weer een gezellige en sportieve avond te bieden. De kaarten vliegen de deur uit, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent! Voor slechts €15,- krijg je toegang tot dit avondvullende spektakel. Koop je kaarten in de voorverkoop, want op de avond zelf zijn ze duurder en geldt: vol=vol! Wacht niet langer en grijp deze kans om de bokssensatie van het jaar te ervaren in Zwartewaal! Bestel nu je kaarten in de voorverkoop via Whatsapp bij Marvin Godschalk 06-45780348 en verzeker jezelf van een mooie plek bij het jaarlijkse Boksgala in Zwartewaal. We zien je heel graag op zaterdag 7 oktober vanaf 19:00 uur in sporthal De Gaffelaar. Be there!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant