Karavaan Laatmakers

foto: Emil de Jong
Karavaan Laatmakers foto: Emil de Jong Emil de Jong www.kkjklens.nl

Meivakantie tip: De Kleine Prins (6+) in BREStheater

Algemeen 302 keer gelezen

Brielle - Kinderen door heel het land kunnen weer genieten van de meivakantie. Zoek jij nog een leuke voorstelling voor je kinderen waarbij ze weg kunnen dromen? Ga dan op woensdag 1 mei naar BREStheater voor de jeugdvoorstelling De Kleine Prins (6+)!

Houtjetouwtje presenteert een prachtig poppentheater voorstelling naar het beroemde boek van Antoine de Saint-Exupéry. Op hun eigenzinnige wijze hebben de mannen van Houtjetouwtje een heerlijke, uitvergrote kijkdoos gecreëerd waarin een wereld in- en uitschuift die letterlijk van bordkarton is gemaakt. Deze frisse kijk op de klassieke poppenkast is wederom van eigen hand, net als de poppen en de muziek, die dit keer live wordt uitgevoerd.

In De Kleine Prins stort een vliegtuigje neer in de woestijn en de piloot, amper bekomen van de val, kijkt recht in de ogen van de Kleine Prins, die hem vraagt: ‘Toe, teken een schaap voor me?’ Zo start een reis met de Kleine Prins door zijn wondere wereld vol onbegrijpelijke volwassenen, een Slang en een Vos en natuurlijk: Zijn geliefde Roos, die hij achterliet, maar die hij nu terug moet vinden. We leren over de ware betekenis van vriendschap en dat je de werkelijkheid alleen goed kan zien als je durft te kijken met je hart.

Net als de Kleine Prins zou het Biebteam ook een reis willen maken naar een andere planeet. Maak samen met het Biebteam de planeet van je dromen na afloop van de voorstelling.

Met de voorstelling De Kleine Prins wordt de meivakantie een feest voor kinderen én ouders. Reserveer je tickets eenvoudig online via de website van BREStheater. Tickets kan je ook bij de theaterkassa in DukdalfBRES kopen(openingstijden woensdag van 10.00- 13.00 en vrijdag van 14.00- 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen).

Voor de leukste kindervoorstellingen kom je naar BRESTheater. Zien ze je snel?

Woensdag 1 mei, 14:00 uur, 8,50/7,50 (tm 12 jaar)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant