Afbeelding

Stephanie van Driel in de finale van Miss Aura Netherlands

Algemeen 463 keer gelezen

Voorne aan Zee - De 26-jarige Stephanie van Driel uit Voorne aan Zee is als finaliste van Miss Aura Netherlands 2024 geselecteerd. Een missverkiezing die laat zien hoe veelzijdig vrouwelijke schoonheid is. 

Bij Miss Aura Netherlands staan beauty, brains, body en behavior van de vrouw centraal, en worden de vrouwen hier tijdens het traject en tijdens de finale op beoordeeld. De finalisten nemen gedurende het traject deel aan verschillende trainingen, workshops, uitjes, fotoshoots, videoshoots en challenges. 

Straatintimidatie

De finalisten laten zien waar ze voor staan en zetten zich in voor een goed doel dat ze belangrijk vinden via een platform, waar Miss Aura Netherlands mee samenwerkt, naar keuze. Stephanie zet zich in tegen straatintimidatie met Voel Jij Je Veilig? als haar platform. “Straatintimidatie is een groot maatschappelijk probleem dat nu speelt. Vooral in de grote steden.” zegt de finaliste. In samenwerking met Voel Jij Je Veilig? voert Stephanie verschillende campagnes om bewustwording te creëren en bij te dragen aan een gevoel van veilig over straat kunnen voor iedereen. 

Gezondheid en welzijn

Ook zet Stephanie zich in voor de gezondheid en het welzijn van de samenleving met haar eigen platform Veine Spirit. “Iedereen heeft recht op goede gezondheid en welzijn. Ik wil anderen inspireren om zich in te zetten voor zowel de gezondheid en het welzijn van hunzelf als dat van anderen.” aldus Stephanie. Ze studeert voor haar bachelor Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en houdt zich ook in haar dagelijks leven dus veel bezig met de gezondheid van de samenleving. 

Finale

Op 7 juli zal de finale van Miss Aura Netherlands plaatsvinden in ZIMIHC theater Zuilen in Utrecht. De winnares van Miss Aura Netherlands zal afreizen naar Antalya en daar deelnemen aan Miss Aura International met de winnaressen van de andere nationale Miss Aura verkiezingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant