Olympisch zwemster Tessa Giele uit Vierpolders (bovenste rij midden) verzorgde vorige week donderdag een clinic voor de jeugdploeg van ZV De Duck.
Olympisch zwemster Tessa Giele uit Vierpolders (bovenste rij midden) verzorgde vorige week donderdag een clinic voor de jeugdploeg van ZV De Duck.

Tessa Giele verzorgt ‘Olympische training’ bij De Duck

Algemeen 275 keer gelezen

Brielle - Vorige week donderdag verliep de training van de jeugdwedstrijdploeg van de Brielse zwemvereniging De Duck heel anders dan anders.

Topzwemster Tessa Giele uit Vierpolders, die zich op de vlinderslag onlangs plaatste voor de Olympische Spelen van komende zomer in Parijs, verzorgde de training in de vorm van een clinic.

Vlinderslag
Vooral Tessa’s specialiteit, de vlinderslag en de daarbij behorende technieken, kwamen aan bod. De wedstrijdzwemmers van de Duck t/m 15 jaar zwommen als ware professionals!

Handtekeningen
Na afloop van de training werden er volop handtekeningen uitgedeeld en was er tijd voor de nodige fotomomenten. Zwemvereniging De Duck wenst Tessa enorm veel succes bij de Olympische Spelen 2024 in Parijs. De club is supertrots dat Tessa haar zwemcarrière ooit begon bij De Duck.

De Zeehond

De mannen van het eerste waterpoloteam van stratgemeenschap SCOM/De Zeehond (Hoogvliet/Rozenburg) werden vorige week zaterdag door een 13-9 zege op Vlaardingen kampioen in hun afdeling. Het team won 19 van de 22 competitiewedstrijden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant