Wandelclub Rockanje is weer volop in beweging en nodigt liefhebbers uit om vrijblijvend een avond mee te wandelen.
Wandelclub Rockanje is weer volop in beweging en nodigt liefhebbers uit om vrijblijvend een avond mee te wandelen.

Wandelclub Rockanje nodigt inwoners Voorne aan Zee uit

Algemeen 194 keer gelezen

Rockanje - Houdt u van wandelen en wilt u graag nieuwe mensen ontmoeten? Dan is Wandelclub Rockanje de perfecte club voor u! 

We bieden al 18,5 jaar een gevarieerd programma voor iedereen die van een stevige wandeling houdt. Of u nu een beginner bent of ervaren, u bent van harte welkom om mee te wandelen.

Woensdagavond
Elke woensdagavond gaan we om 19.00 uur van start, ongeacht het weer. We verzamelen bij Badhotel Rockanje aan de Tweede Slag of op een andere locatie in de omgeving, afhankelijk van het programma. We wandelen meestal 5 à 6 km over het strand, door bos, duinen, of een karakteristieke dorpskern op Voorne-Putten. U ontdekt gegarandeerd nieuwe plekjes waar u nog nooit eerder geweest bent! Een ervaren looptrainster loopt mee, begint de avond met een ‘warming up’ en eindigt rond 20.30 uur met een ‘cooling down’. Regelmatig worden de wandelingen afgewisseld met (loop)oefeningen.

Een keer per maand drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee. Het is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Uitgebreide info over de routes en contributie staat op: www.wandelclubrockanje.nl en natuurlijk kunt u contact opnemen met onze looptrainster Lenie Schilt: 06-30694407 lschilt@planet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant