Afbeelding

CDA Brielle zet vrijwilliger Jan Tuk in het zonnetje

Actueel 681 keer gelezen

Brielle - Het CDA is trots op alle geweldige vrijwilligers die zich voor de samenleving inzetten. Daarom hebben CDA-raadslid Willemijn Kon en CDA-bestuursleden Henk Abrahams en Tony Schram Valentijnsdag benut om een taart aan te bieden bij langdurig vrijwilliger Jan Tuk, die zich bij vele verenigingen en instanties in Brielle over de afgelopen jaren heeft ingezet.

Jan is nu nog betrokken bij VV Brielle, de PCOB en de rommelmarkt, maar zijn talrijke activiteiten bij onder andere de volkstuinen, de zondagschool, Voorne Atletiek, de kerk en dergelijke maken hem niet alleen een markant Briels persoon, maar ook de mens die echt geïnteresseerd is in anderen. Iets dat vele vrijwilligers kenmerkt.

Met zijn 74 jaar is hij één van de steeds schaarser wordende vrijwilligers in de samenleving. Het is inmiddels een goede traditie geworden bij het CDA om op Valentijnsdag vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De dag van de liefde biedt een mooie gelegenheid voor het extra uitspreken van onze waardering naar elkaar.

Dit jaar hebben, naast de gemeentelijke CDA-afdeling Brielle, de Zuid-Hollandse CDA-kandidaten voor de Tweede Kamer vrijwilligers in het zonnetje gezet. In heel Zuid-Holland brachten kandidaten taarten naar vrijwilligers in diverse zorgcentra en ziekenhuizen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant