Afbeelding

Daverende zesde editie van modespektakel Brielle's Got Fashion

Actueel 227 keer gelezen

Brielle - Al vroeg stond er een enorme rij voor de deuren van de st. Catharijnekerk vorige week donderdagavond voor alweer de 6e editie van Brielle's Got Fashion.

De avond kende met ruim 500 bezoekers dan ook een bezoekersrecord en die vele bezoekers kwamen niet voor niets! De verwachtingen waren enorm hoog gespannen, want dit jaar beloofde het evenement nóg groter en nóg mooier te worden dan voorgaande jaren. Maar liefst 25 Brielse winkeliers hadden de handen ineengeslagen om een veelzijdig, avondvullend programma voor de bezoekers te presenteren en dat is hen ook gelukt.

Na een spetterende openingsact was het werkelijk genieten geblazen van de najaars- en wintermode die door de Brielse winkeliers op spectaculaire werd gepresenteerd. De laatste trends op modegebied werden op fantastische wijze op de catwalk geshowd en het leuke van Brielle's Got Fashion is altijd weer de herkenning van het publiek van vele van deze modellen. Niet alleen de nieuwste trends op kledinggebied kwamen voorbij, maar ook haarmode, visagie, lingerie, sportmode, beauty, wellness en travel waren goed vertegenwoordigd.

De presentatie was ook dit jaar weer in handen van Suzanne Mulder, bekend van RTV Rijnmond. Zangeres Jennifer Ewbank, met haar prachtige stem, was het muzikale hoogtepunt van de avond. Zij zong onder meer op prachtige wijze 'I'm your lady' van Celine Dion. Mede door de geweldige akoustiek in de st. Catharijnekerk genoot het aanwezige publiek dan ook met volle teugen van deze fantastische zangeres uit The Voice of Holland.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant