Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Feestelijke seizoenspresentatie BREStheater

Algemeen 325 keer gelezen

Brielle - Welke artiesten reizen er in seizoen 2017-2018 af naar Brielle? Welke bekende namen en welke nieuwe talenten doen BREStheater aan vanaf september? Volgende week staat de seizoensbrochure van de twee theaters op Voorne met bestelformulier in het hart van Briels Nieuwsland.

Ieder jaar, voor de zomer, presenteren de theaters hun nieuwe seizoensprogramma. Afgelopen zaterdag was het zover in BREStheater: vrienden kregen een voorproefje te zien van enkele aanstormende talenten en het nieuwe programma werd online gezet op de site, zodat iedereen kan zien wie vanaf september tot mei volgend jaar in het theater spelen.

Want naast bekend talent zoals onder andere Javier Guzman, Oeloek, Marc de Hond, Martijn Koning, Erik van Muiswinkel, Loes Luca en choreograaf/danser Ish, komt er ieder seizoen ook een mooie dosis aan nieuw, veelbelovend talent naar BREStheater. Tijdens de preview speelde een aantal van hen van hen stukjes uit hun voorstelling.

Regionaal talent Amber van Opijnen beet het spits af. Op zaterdag 9 december zingt zij mee met de gevestigde muziekgroep Hermitage uit Gent (B). Daarna volgden Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg van De Fransse Eijkel. Zij geven volgend jaar op 16 maart een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, artistieke vluchtelingen en iedereen die zich hier niet in herkent.

Na de pauze lieten twee leden van de Koningsacademie zien waarom de jonge talenten van de Lammertour op 20 april 2018 zeker de moeite van het bezoeken waard zijn. En afsluitend, speelde het damescabaretduo Spruijt en Opperman grappige liedjes en sketches. De avond eindigde met een hapje en een drankje in de gezellige foyer.

Ook benieuwd naar het nieuwe programma? Zaterdag is het programma online geplaatst op de website van het theater: www.brestheater.nl. Hier zijn ook leuke filmpjes te vinden waardoor u, ook als u niet naar de preview geweest bent, een voorproefje van de voorstellingen kunt bekijken. Kaarten online bestellen kan vanaf 26 mei.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant