Afbeelding

Sea Sound Big Band en FOcalicious samen in BREStheater

Actueel 292 keer gelezen

Brielle - De stoutste dromen komen uit. Plannen om samen muziek te maken worden uitgevoerd. Een Big Band uit Voorne en een dameskoor uit het Westland laten u twee avonden genieten van de mooiste melodieën. Een dansbare mix van bekende swing, pop en latin-nummers. Maar ook easy listening en songs uit de 'oude doos". Deze samenwerking is uniek en verrassend te noemen Het hoge niveau van deze combinatie zal u van uw stoel blazen.

De Sea Sound Big Band repeteert ten zuidwesten van Rotterdam in het havenstadje Hellevoetsluis. Het orkest heeft een herkenbaar en eigentijds repertoire. Zang speelt hierbij een belangrijke rol. Veel van de arrangementen zijn gemaakt door orkestleider Rob Catlender waardoor het orkest z'n eigen sound heeft. De Sea Sound Big Band heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring met optredens door het gehele land.

FOcalicious viert binnenkort haar 10 jarig bestaan. Een enthousiaste groep vrouwen die het leuk vindt om meerstemmig te zingen onder leiding van Sebastiaan Philippa. Het repertoire van deze groep is afwisselend en eigentijds. Maar ook evergreens, Barbershop, de jaren 50-60, Beatles en kleinkunst behoren daar toe. FOcalicious heeft ruime ervaring met optredens door het Westland.

Vrijdag 4 oktober bijten ze in De Rank in de Lier de spits af en vrijdag 11 oktober trakteren zij hun publiek in het BREStheater in Brielle op een gezellige avond.

Kaarten zijn verkrijgbaar á € 10,- via www.ticketkantoor.nl/shop/SeaSoundFOcals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant