Afbeelding

Voormalig GTST acteur Guido Spek naar Brielle

Actueel 573 keer gelezen

Brielle - Vrijdag 22 november komt voormalig GTST-acteur Guido Spek naar BREStheater. Met sketches, excentrieke gedachte-experimenten en LaLaLand-achtige liedjes zoekt geordende chaoot Guido tijdens zijn theatrale vuurdoop naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen. Om zijn bevindingen vervolgens nonchalant, maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.

Guido Spek is acteur en muzikant en brak bij het grote publiek door met zijn vaste rol als Sjoerd Bouwhuis in de populaire soapserie GTST. Hij nam vorig jaar afscheid van de serie om andere projecten te gaan ontwikkelen. Gelooft niet álles wat op internet staat is zijn eerste soloprogramma.

Guido deed nooit mee aan Lingo en was niet te zien in Flikken Maastricht of Soldaat van Oranje. Wel was hij de afgelopen jaren al regelmatig in het theater te zien, onder meer in de musical Into the Woods en in de theaterversie van het populaire tvprogramma De Vloer Op. Wat hij verder allemaal gedaan heeft kunt u online opzoeken... Maar of u alles moet geloven?

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant