Mannen van Naam
Mannen van Naam Foto: Jaap Reedijk

Mannen van Naam, gezelligheid en humor in 't Kont van het Paard met “Man, man, man”

Actueel 320 keer gelezen

Brielle - Een podium vol prachtige muziekinstrumenten. Drie boezemvrienden vol liedjes en verhalen. Man, man, man, wat kunnen die gasten spelen… En man, man, man, wat hebben ze een boel te vertellen. Maar bovenal, wat stralen ze een levenslust uit!

Alle drie stonden ze ooit aan de basis van de bekende folkband Pater Moeskroen. Nu zijn ze ouder en wijzer en zoeken ze de intieme podia op om hun kunsten te vertonen. En als de mannen beginnen is de schaterlach nooit ver weg. Al vloeien de tranen niet alleen van het lachen. De kleine liedjes met teksten over alledaagse onderwerpen zijn ontroerend. Soms pijnlijk herkenbaar. Meestal troostend. Maar vaak ook hilarisch leuk.

Want altijd is er de relativering. Het sympathieke contact met het publiek. Een vrolijke Keltische folk-deun. Een accordeon, een banjo, een fluit of een doedelzak. Een aanstekelijk refrein of een goeie grap. Man, man, man, dat wordt weer een mooi concert!

De Mannen van Naam zijn: Ton Smulders (zang, gitaar, mondharmonica en verhalen), Ad Grooten (mandoline, banjo, bouzouki, gitaar, whistle, doedelzak en zang) en Wilbert van Duinhoven (bas, accordeon, melodica, cajon en zang).

Het concert van De Mannen van Naam vindt plaats op zondag 8 maart in de thuisbasis van FolkClub Brielle, Café 't Kont van het Paard, Kaatsbaan 1-3. Het concert begint om 15.00 uur

Kaarten zijn te verkrijgen bij boekhandel "Hoofdstuk EEN", Nobelstraat 16 te Brielle en bij de ingang. Reserveren kan ook telefonisch (06-30369348) of via folkclubbrielle@outlook.com. De entreeprijs bedraagt 10 euro, inclusief koffie.

Op de website www.folkclubbrielle.nl is alle informatie en het programma van 2020-2021 van FolkClub Brielle te vinden.

Foto: Jaap Reedijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant