Afbeelding

Drie dagen fietsen door Brielle

Actueel 93 keer gelezen

Brielle - VVV Brielle houdt ook dit jaar weer een goede traditie in ere en organiseert in de laatste week van juli haar jaarlijkse Avond-fiets-3-daagse. Het evenement zal dit jaar plaatsvinden van 24 t/m 26 juli, op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Door de niet al te lange afstanden van de fietsroutes (ca.25 km) en de gunstige tijd, tijdens de schoolvakantie en vroeg in de avond, is dit evenement geschikt voor jong en oud. Houdt u er echter wel rekening mee dat 25 km voor al te jonge kinderen niet haalbaar is. U kunt starten tussen 18.00 en 19.00 uur en dient dan uiterlijk 21.30 uur weer terug te zijn.

Er zijn dit jaar weer drie gevarieerde routes uitgezet over Voorne met onderweg een stempelpost waar u even kunt uitrusten en een gratis consumptie krijgt aangeboden. De routes gaan dit keer naar Rockanje (o.a. door het nieuwe natuurgebied de Strypse Wetering), Nieuwenhoorn (o.a. langs het Spui en het Ravense Hout) en naar Oostvoorne (o.a. langs het Brielse Meer en door de duinen) en u pauzeert bij minicamping De Wilgenhoek in Rockanje, Museum In Den Halven Maen in Tinte en bij de Chocolate Fall in Oostvoorne. Kortom, weer genoeg variatie voor drie sportieve en gezellige avonden.

Inschrijven voor de Avond-fiets-3-daagse kan vanaf 9 juli bij VVV Brielle, Turfkade 18, Voorinschrijving € 5,00 p.p. Maar u kunt ook nog op de eerste avond bij de start inschrijven vanaf 18.00 uur. Deelname € 6,00 per persoon voor drie avonden, incl. consumpties. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00. Bovendien krijgt elke deelnemer op de laatste avond tegen inlevering van een volle stempelkaart een leuk cadeautje.

Info: VVV Brielle
T 0181- 472662
www.zuid-hollandse-eilanden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant