Afbeelding

SOR op Woonbeurs Brielle

Actueel 434 keer gelezen

Brielle - Tijdens de Woonbeurs “Brielle Woont” op zaterdag 25 augustus presenteert woningcorporatie SOR haar aanbod woningen in het nieuwbouwproject Ommeloop. SOR medewerkers staan op de beurs klaar om bezoekers van informatie te voorzien over deze ruime, moderne woningen.

Het ontwerp van de Ommeloop is die van een campus. De vijf gebouwen, inmiddels omgedoopt tot Vlinderhof 1 tot en met 5, liggen verspreid in een ruim opgezette, parkachtige omgeving. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand, de vesting van Brielle ligt op vijf minuten fietsen. Drie van de vijf gebouwen zijn in 2009 opgeleverd, de laatste twee gebouwen zijn voltooid in december 2011 en januari 2012. In de laatste fase van het project zijn nog een aantal appartementen beschikbaar met een huurprijs vanaf € 630,-. In totaal herbergt de Ommeloop ruim 200 huurappartementen voor 55-plussers. De moderne, lichte appartementen hebben twee of drie slaapkamers en een royaal balkon. De woningen op de begane grond hebben een terras en een tuin. Kijk voor meer informatie op www.comfortabel-ommeloop.nl.

Modelwoning
De modelwoning ligt aan de Ommeloop 595 en is iedere woensdag van 14.00 tot 15.00 uur met de makelaar te bezichtigen. De medewerkers van Van Ravens Makelaardij leiden geïnteresseerden graag rond. Is woensdag geen gunstig moment? Bezichtigen op afspraak kan natuurlijk ook via Van Ravens Makelaardij: (0181) 48 71 20.

Wonen in Brielle
Tijdens de woonbeurs “Brielle Woont” op zaterdag 25 augustus kunnen bezoekers nieuwe woonideeën opdoen en meer informatie krijgen over het woonaanbod in de regio Brielle. De woonbeurs wordt opgezet in een ruim paviljoen op de Turfkade in het centrum van Brielle en is van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant