Afbeelding

Eerste editie Brielle Beatz

Actueel 107 keer gelezen

Brielle - Eindelijk krijgt Brielle het festival dat het verdient! Op zaterdag 22 september zal op het evenemententerrein aan de Thoelaverweg de eerste editie van ‘Brielle Beatz’ plaatsvinden. Een onvervalst dancefestival, met grote namen, lokale helden en opkomend talent. Nieuw, jong en bij voorbaat al belachelijk gezellig.

Vanaf 14.00 ’s middags tot precies middernacht zal een zorgvuldig geselecteerd scala aan top-DJ’s de revue passeren. Niemand minder dan de helden van PartySquad, het rebelse Gelazer! met MC Lady Bee, Brielle’s finest David Mills en bijvoorbeeld mister Latin Lovers Jasper Clash komen hun beats naar Brielle brengen.

Maar er is meer! Na zijn onvoorstelbare zomertour komt de grote Billy the Kit vlak voordat hij van een welverdiende vakantie zal gaan genieten, het festivalseizoen in stijl afsluiten. In Brielle! Bereid je alvast voor op knallende kurken, onvervalste meezingers en knoertharde hits. Billy the Kit is de feestmaker pur sang, en heeft nu al beloofd om tijdens Brielle Beatz alles uit de kast te trekken. En da’s een fijn vooruitzicht!

Kaarten voor dit festival kosten 10 euro in de voorverkoop, en 15 euro aan de deur. Check voor voorverkoopadressen en meer info briellebeatz.nl. Hier kun je de volledige line-up zien, én natuurlijk meteen kaarten bestellen. Want we kunnen je verklappen dat je dit festival niet wilt missen!

Info
Brielle Beatz Festival – zaterdag 22 september 2012
Evenemententerrein Thoelaverweg, Brielle
Tijd: 14.00 tot 00.00 uur
Entree: 10,- euro voorverkoop, 15,- euro deur

Line up
The PartySquad
Billy the Kit
Jordy Dazz
David Mills
Gelazer! ft MC Lady Bee
Jasper Clash
Chris Rox
BigBooming Bart
Nomadd
Gio-G

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant