Afbeelding

Amerikanen gezocht

Actueel 99 keer gelezen

Rockanje - Op dinsdag 6 november is er in Havana Beachclub een Amerikaanse verkiezingsavond, georganiseerd door de Business Club Westvoorne, de Ondernemersvereniging Brielle (B2B) en de Business Club van de VV Brielle.

Aan de hand van professioneel geleide discussies, deskundige commentaren en actuele informatie op diverse grote beeldschermen worden de ontwikkelingen tijdens de laatste ronde van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten op de voet gevolgd.

Tijdens de avond is er een rechtstreekse lijn met presentator en politiek journalist Twan Huys. Amerika-kenner Virsa Perkins legt voor de aanwezigen het Amerikaanse verkiezingssysteem uit. Historicus en voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD, Arend Jan Boekestijn, geeft een lezing. Dr. Harold Robles, oprichter van het Medical Knowledge Institute (MKI) fungeert als ceremoniemeester.

De avond is niet voor iedereen toegankelijk. Ondernemers, het gemeentebestuur en de KvK zijn persoonlijk uitgenodigd. De organisatoren komen nog graag in contact met Amerikaanse ondernemers en inwoners in de regio Westvoorne/Rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant