Afbeelding

Plusmensen in het zonnetje gezet

Actueel 93 keer gelezen

Brielle - 65 oliebollenkaarsen werden op dinsdag 18 december afgeleverd bij de Plusmarkt in Brielle. Voor elke medewerker één. Als dank voor hun medewerking aan de statiegeldactie van de Stichting Vrienden van Zorgboerderijen Voorne-Putten.

Klanten van de Plusmarkt kunnen hun statiegeldbonnen verzilveren bij de kassa of deze deponeren in het statiegeldkastje van de Stichting Vrienden. Met de opbrengst worden spelmaterialen, gereedschappen of andere activiteiten bekostigd voor jongeren met een beperking. Jongeren die wonen of werken op een van de zorgboerderijen op Voorne-Putten. De statiegeldactie leverde dit jaar bijna € 1.000,- op.

De oliebollenkaarsen zijn gemaakt op de kaarsenmakerij van Zorgboerderij Land-Goed. Voorzitter Peter Kroone van de Stichting Vrienden en Ricardo, bewoner van Land-Goed, overhandigden de kaarsen aan Plusmarktmanager John Bos. Ricardo arriveerde op de duofiets die mede door de bijdragen van de statiegeldactie van trapondersteuning kon worden voorzien. Peter Kroone sprak zijn grote waardering uit voor de medewerkers. De actie loopt prima omdat de medewerkers van de Plusmarkt deze een warm hart toedragen. Hij hoopt daarom dat Plusmarkt Brielle ook in de toekomst blijft meewerken.

De heer Bos vertelde dat hij het gebaar bijzonder op prijs stelde. De oliebollenkaarsen worden met plezier aan zijn medewerkers uitgereikt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant