Afbeelding

Overheerlijke oliebollen

Actueel 117 keer gelezen

Brielle - Ook dit jaar kunt u weer, net als voorgaande jaren, op vrijdag 28 december en maandag 31 december bij de molen ’t Vliegend Hert terecht voor die overheerlijke oliebollen van de molen Meesterbakker ‘in ruste’.

Peter Kroone, komt hoogstpersoonlijk de oliebollen in het vet gaar laten bakken, geassisteerd door een van onze molenaars, Wim van Ommeren, die het op de juiste manier bakken van de oliebollen van Peter leert en het al prima ‘onder de knie ‘ heeft.

U kunt de oliebollen reeds nu in de winkel bestellen zodat u ze op vrijdag of maandag alleen maar op hoeft te halen en zeker bent van heerlijke oliebollen van de molen met oud- en nieuw, Gewoon op vrijdag of maandag oliebollen komen kopen kan natuurlijk ook maar daar zit wel een risico aan vast want de bollen ‘vliegen’ de winkel uit en misschien vist u wel achter het net.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, die is ondanks de crisis, hetzelfde als afgelopen jaar, u steunt er wel de molen mee, elke verkocht bol is weer een bijdrage voor de grote schilderbeurt die komend jaar echt uitgevoerd zal worden. De vrijwilligers van de molen ’t Vliegend Hert hopen u in de winkel te mogen begroeten. Openingstijden: vrijdag 21 december, vrijdag 28 december en natuurlijk op maandag 31 december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant