Afbeelding

Mooie opbrengst voor stichting Destino

Actueel 327 keer gelezen

Brielle - We mogen eigenlijk wel van een traditie spreken; vorige week zondag was Ladies' Circle Voorne wederom aanwezig op de Brielse kerstmarkt.

Met een heerlijke gluehwein of warme chocolademelk met een koek erbij, prachtige amaryllisen en kerststerren werd er geld opgehaald voor het actuele goede doel; Stichting Destino.

Deze Brielse organisatie stelt zich ten doel om wereldwijd kinderen in achterstand situaties te helpen waarbij er niet alleen geld voor een project wordt opgehaald maar ook samenwerking met lokale organisaties wordt gezocht en het project op de voet wordt gevolgd.

Totaal heeft deze gezellige middag waarbij vele mensen het doel en de Ladies kwamen steunen 600 euro opgebracht voor de stichting Destino!

De Ladies zijn blij dat het geld zo goed terecht komt bij deze mooie stichting en bedanken de sponsors die ons hebben geholpen dit mogelijk te maken; Amazone Amaryllis, Hotel restaurant de Nymph, Apicius kookkunsten, Albert Heijn Evertsplein, Bloemencentrum de Oude Proeftuin.

Ladies' Circle Voorne zet zich in voor vriendschap en service op het eiland Voorne waarbij we buiten geld inzameling op diverse manieren iets voor de maatschappij proberen te betekenen.

Meer informatie over Ladies'Circle Voorne kunt u vinden op http://lc40.ladiescircle.nl of https://www.facebook.com/lcvoorne . Voor informatie over Stichting Destino kunt u terecht op http://www.stichtingdestino.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant