Afbeelding

Winters musicalspektakel op PENTA college CSG Bahûrim

Actueel 592 keer gelezen

Brielle - De afsluiting van het kalenderjaar middels de uitvoering van een kerstmusical is een jaarlijkse traditie op PENTA college CSG Bahûrim in Brielle. Engelen, die bij de diverse ingangen van de school stonden, wezen de talrijke bezoekers zwijgend de weg naar de sfeervol ingerichte aula waar het verhaal van De Winterkoningin maar liefst vijf keer werd gespeeld voor in totaal 600 bezoekers.

Omdat er dit jaar zoveel leerlingen mee wilden doen, werden de vijf hoofdrollen wisselend gespeeld door cast A en cast B. Naast de leerlingen van de school zelf kwamen ook leerlingen van diverse basisscholen genieten van dit spektakel in winterse sferen. En het was ook werkelijk een geweldig spektakel!

Uiteraard verdienen niet alleen de spelers de credits voor dit fenomenale optreden, maar ook de decorbouwers, de docenten die in veertien oefensessies dit geweldige resultaat boekten, waarbij ook de pianist, de mensen van het licht en geluid, de grime en de begeleiding van het Jeugdtheater Hofplein niet onvermeld mogen blijven. Met een klaterend applaus werden alle betrokkenen bedankt. Hopelijk houdt deze traditie nog lang stand en mogen wij ons verheugen op de kerstmusical van 2017.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant