Afbeelding
Foto: PR

Bedevaartskerk en museum bereikbaar per paardentram

Actueel 460 keer gelezen

Brielle - Van maandag 10 juli t/m zondag 21 augustus rijdt er tussen de Bedevaartskerk en het Historisch Museum Den Briel een paar keer per middag een gratis paardentram. De vertrektijden worden aangegeven bij het museum en de Bedevaartskerk. 

Een derde halte van de paardentram is gelegen naast het parkeerterrein aan de Thoelaverweg in Brielle. De paardentram rijdt niet op woensdag en tijdens Brielle Blues en ook niet bij extreme drukte of hitte/onweer. De paardentram is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Brielle, de winkeliers- en horecavereniging Brielle, het Bisdom Rotterdam en Historisch Museum Den Briel. 

Tentoonstelling 150 Jaar Heiligverklaring Martelaren van Gorcum

In juli en augustus zijn in de Bedevaartskerk en Museum Den Briel tentoonstellingen te zien die een beeld geven van de Martelaren van Gorcum en hun heiligverklaring in 1867.

Adressen en openingstijden

Museum: Markt 1, Brielle, geopend ma t/m za van 13-17; zo van 13-17.

Bedevaartskerk: Rik 5 Brielle, geopend ma t/m zo van 13-17.

Algemene info www.historischmuseumdenbriel.nl Facebook https://www.facebook.com/pages/De-Tachtigjarige-Oorlog- Historisch-Museum-Den-Briel/118270701695580; Twitter: @MuseumDenBriel; Instagram: museumdenbriel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant