Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Wethouder Dick Verbeek leest voor op basisschool ’t Want

Actueel 361 keer gelezen

Zwartewaal - Zou het een verhaal worden over gezonde pizza, een kookwedstrijd of een boterham die praten kan? Dat was van te voren nog een verrassing. In ieder geval kwam wethouder Dick Verbeek op dinsdag 10 oktober een verhaal voorlezen over voedsel aan groep 5/6 van basisschool 't Want in Zwartewaal.

De wethouder verleende hiermee zijn medewerking aan de landelijke voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid. Dick Verbeek las uiteindelijk een verhaal voor uit het boek 'De wereld van voedsel'. Daarna ging hij in gesprek met de leerlingen over natuur, milieu en duurzaamheid.

De voorleesactie is één van de duizenden duurzame activiteiten, waarmee de organisatie van de Duurzaamheidsdag wil laten zien hoe de wereld schoner, mooier en eerlijker kan. De voorleesactie is een gezamenlijk initiatief van Urgenda, Duurzame PABO, DuurzaamDoor, Missing Chapter Foundation en het ivn. Gastdocenten van de Stichting Milieu Dichterbij geven les over natuur, milieu en duurzaamheid op scholen voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs in onder andere de gemeente Brielle in opdracht van de gemeente Brielle.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant