Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Doe mee aan de Rotary Santarun op 17 december in Brielle!

Actueel 428 keer gelezen

Brielle - Na het succes van de voorgaande jaren organiseert Rotary Brielle op 17 december 2017 opnieuw een Santarun voor jong en oud. Een gezellig evenement waarbij honderd deelnemers zich als kerstmannen verkleden en 1 tot 5 km door het centrum van Brielle rennen.

Brielle is dan weer in kerstsfeer, er is wintermarkt, de winkels zijn open en er is volop muziek, koek en zopie. De run wordt afgesloten met een loterij waarmee weer mooie prijzen zijn te winnen. Iedereen kan meedoen, dus neem zoveel mogelijk vrienden en kennissen mee! Dit festijn doen ze voor een goed doel. Van de opbrengst organiseert de Rotary weer een gezellige middag met entertainment en diner voor de oudere inwoners van Voorne die zelf niet meer zo goed ter been zijn.

Het programma start om 12:00 op het Asylplein en het startschot door burgemeester Gregor Rensen is om 12:30. Om 12:15 is er eerst nog een swingende warming up. Deelname kost 10 euro per deelnemer (en €1,05 per bestelling). Daarmee doe je mee aan een fantastisch evenement in kerstsfeer, steun je het goede doel (diner voor eenzame ouderen in april 2018) en krijg je een kerstmannenpak (met baard!) en startnummer, een medaille en een gezonde aardigheid bij de finish! En ben je aanwezig bij de loterij, dan is je startnummer tevens je lotnummer!

Kijk voor meer informatie / schrijf je in op: voorne.rotarysantarun.nl

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant