Ger bracht eind november voor de 6e maal in een tot de nok toe uitverkocht nieuwe Luxor zijn Feeling Good Tour met succes
Ger bracht eind november voor de 6e maal in een tot de nok toe uitverkocht nieuwe Luxor zijn Feeling Good Tour met succes Foto: PR

Ger Vos op 17 december op de Kerstmarkt in Brielle

Actueel 860 keer gelezen

Brielle - Als de weersomstandigheden het toelaten, zal de bekende zanger Ger Vos de kerstmarkt opsieren met een optreden bij Expert vd Groef op de Vischmarkt.

Ger, die eind november voor de 6e maal in een tot de nok toe uitverkocht nieuwe Luxor zijn Feeling Good Tour met succes verzorgd, wil graag Brielle promoten als gezelligste stad van de regio en draagt daar graag zijn steentje aan bij. Samen met betalende bezoekers, sponsoren, en Careyn heeft hij wederom 500 eenzame ouderen de avond van hun leven verzorgd.

De Gouden Generatie, zoals Ger de ouderen graag noemt, wordt per bus opgehaald en krijgt voor het concert een hapje en een drankje met live muziek uit hun tijd. Na het concert vertrekken ze met een goed gevoel en een verrassingspakket weer met de bus naar huis.

Na het concert mengde Ger zich tussen zijn gasten, waarvan er menigeen een traantje weg pinkte en hem bedankte dat ze er bij mochten zijn. 'En dat is waar het allemaal om gaat.', zegt Ger, 'Daar doen we het voor!

Was u niet in de gelegenheid om het concert bij te wonen dan kunt u dus zondag vanaf 15.00 uur genieten van een mini concert in kerstsfeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant