Michael van Dommelen speelt in het komende seizoen voor zaterdageersteklasser Brielle. * Foto: Peter de Jong
Michael van Dommelen speelt in het komende seizoen voor zaterdageersteklasser Brielle. * Foto: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Brielle speelt gelijk, OVV wint, Rockanje onderuit

Actueel 269 keer gelezen

Brielle/Westvoorne – In de laatste ronde voor de winterstop speelde Brielle afgelopen zaterdag gelijk tegen Delta Sport (2-2). OVV won met 6-0 van FC Vlotbrug en Rockanje verloor met 2-6 van RHS. Brielle liet door het gelijkspel de kans liggen om in te lopen op SC Feyenoord dat Bij Heinenoord niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel.

Wie bij Brielle in het komende seizoen voor de selectie staat, is nog niet bekend, maar zeker is dat de nieuwe trainer dan kan beschikken over Michael van Dommelen, de huidige topscorer van derde divisionist Spijkenisse. Van Dommelen komt onder meer naar het Geuzenpark om weer samen te spelen met zijn broer Alex. De goals van Nuno Andrade Varela en Claudio Santos Silva waren tegen Delta Sport niet afdoende voor de volle winst: 2-2.

Hattrick
Met een onvervalste hattrick zette Stony van den Berg OVV tegen zijn oude club FC Vlotbrug binnen een half uur op een 3-0 voorsprong. Goals van nogmaals Van den Berg en Pascal van Hulst (2x) zorgden daarna voor een 6-0 eindstand.

Jeffrey Burger
Met opnieuw twee treffers voerde topscorer Jeffrey Burger zijn seizoenstotaal voor Rockanje op tot negen goals. Het was echter niet genoeg voor de winst, want RHS scoorde zes keer: 2-6.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant