Het Bastion van het Gasthuis zag er echt heel erg feestelijk uit
Het Bastion van het Gasthuis zag er echt heel erg feestelijk uit Foto: Jos Uijtdehaage

Bewoners Catharina Gasthuis en medewerkers genieten van buffet

Actueel 1.286 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond 29-12 jl., vlak voor oud en nieuw, blikten de medewerkers van team Maarland Oost en team Maarland West van het Catharina Gasthuis terug op het afgelopen jaar.

Zij deden dit gezamenlijk met alle bewoners van de Begane Grond van het Catharina Gasthuis. De medewerkers van beide teams gingen deze avond bovendien ook koken voor deze bewoners. Het Bastion van het Gasthuis zag er echt heel erg feestelijk uit en alle tafels, die opgesteld stonden in een lange rij, waren heel sfeervol gedekt. De bewoners waren al ruim voor de aanvangstijd aanwezig en keken echt uit vol verwachting uit naar deze avond, die beloofde heel erg gezellig te worden.

Menu
Er werd gestart met een heerlijke wortel paprika soep en vervolgens stond er zuurkool met worst en boerenkool met spekjes op het menu. Maar ook wat kleinere hapjes zoals gevuld ei, worstjes in bladerdeeg en pannenkoeken stonden op het menu. Er was een rijkelijk gevuld menu van nagerechten en iedereen genoot ervan tot en met de laatste hap. De medewerkers bedienden de bewoners en met elkaar genoten ze van de heerlijke lekkernijen.

Terugblikken en toasten
Er werd met elkaar terug gekeken naar de vele momenten van het afgelopen jaar en er werd natuurlijk getoast op het aankomende nieuwe jaar!

Vanuit het Catharina Gasthuis wensen zij u allen een mooi en gezond 2018 toe!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant