Jesper Lakerveld scoorde zijn zestiende seizoensgoal voor Vierpolders in de derby bij FC Vlotbrug. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jesper Lakerveld scoorde zijn zestiende seizoensgoal voor Vierpolders in de derby bij FC Vlotbrug. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders laat winst liggen, koploper OVV blijft winnen

Actueel 226 keer gelezen

Hellevoetsluis – Vierpolders liet afgelopen zaterdag na om in de derby bij FC Vlotbrug met drie punten uit Hellevoetsluis te vertrekken: 1-1. Ondanks tal van kansen voor Jesper Lakerveld, Douwe Zijlstra en Patrick Scheerhoorn, moest de ploeg van trainer Paul Bestebreur met slechts een treffer (van topscorer Lakerveld) genoegen nemen.

Daardoor raakte Vierpolders in de vierde klasse G weer twee punten verder achterop bij koploper OVV, want de Oostvoornaars maakten op bezoek bij WCR Geen fouten (0-2). Schrale troost voor Lakerveld was dat hij door zijn goal tegen FC Vlotbrug na veertien competitieronden met zestien goals wel de productiefste voetballer van Brielle en Westvoorne is.

Lastiger
Voor OVV was het op bezoek bij WCR in Rhoon wat lastiger dan gebruikelijk om de volle winst binnen te halen. Bij rust hadden de Oostvoornaars nog niet gescoord, maar de solide defensie, die tot dusver in 14 duels nog maar 10 goals tegen kreeg, bleef echter ook moeiteloos overeind: 0-0.

Streep
In de tweede helft trokken Timo Lemmens en Alexander Wagner de punten over de streep voor de ploeg van trainer Rob Vuik.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant