Ingrid van Willigen en Hans Slagter bij het pontje
Ingrid van Willigen en Hans Slagter bij het pontje Foto: PR

Fiets-/voetveer Brielse Meer blijft in de vaart!

Actueel 793 keer gelezen

Brielle - Ex-binnenschippers Ingrid van Willigen en Hans Slagter gaan vanaf 1 april a.s. de overtochten met het fiets-/voetveer op het Brielse Meer verzorgen. Ook zullen ze vanuit het Watersportcentrum Brielle (motor)bootjes gaan verhuren, zodat degenen die dat willen op eigen gelegenheid het Brielse Meer kunnen verkennen.

Het pontje, dat de Brielse Veerweg verbindt met de Rochus Meeuwiszoonweg is al jaren een bekend fenomeen op het Brielse Meer. Ingrid en Hans willen enthousiast aan de slag gaan om alle passagiers veilig over te zetten en een goede service te verlenen. "Het is leuk om weer terug te zijn in Brielle" zegt Hans, "voordat we een binnenvaartschip kochten 10 jaar geleden, hebben we een aantal jaren met veel plezier in Brielle gewoond".

Op 17 januari jl. was het dan zover en hebben ze de contracten getekend met de vorige eigenaar van de veerpont A. Boertje en Staatsbosbeheer. "Nu kunnen we dus aan de slag" zegt Ingrid "en voorbereidingen treffen om in april een goede start te hebben". Zo staan de websites watersportcentrumbrielle.nl en geuzenveer.nl nog in de steigers, maar vóór 1 april staat daarop alle actuele informatie over bootverhuur en vaartijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant