Een impressie van het Hofje
Een impressie van het Hofje Foto: PR

Nieuw woonzorgcentrum in historische binnenstad Brielle

Actueel 2.359 keer gelezen

Brielle - Gemeente Brielle en Catharina Stichting hebben de afgelopen maanden nauw samengewerkt aan de voorbereidingen voor een nieuw woonzorgcentrum aan de Burgemeester H. van Sleenstraat.

Zorg- en welzijnsaanbieder Catharina Stichting, in samenwerking met de ontwikkelende aannemer, zijn voornemens om het nieuwe ontwerp van het woonzorgcentrum de komende weken aan alle belanghebbenden te presenteren. Omwonenden, toekomstige gebruikers en andere belangstellenden ontvangen binnenkort een uitnodiging voor een presentatie van het nieuwe ontwerp voor het woonzorgzorgcentrum. De welstandscommissie moet het ontwerp nog beoordelen. Catharina Stichting is ook de zorgaanbieder in het Catharina Gasthuis aan het Slagveld in Brielle. Deze locatie wordt, na oplevering van de nieuwbouw, gerenoveerd. Hier komen ongeveer 45 appartementen ten behoeve van wonen met zorg voor mensen met een zorgindicatie. Catharina Stichting werkt hierin samen met SOR, Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam.

De gemeente Brielle is blij met het aangepaste ontwerp. Zowel voor de vernieuwing van de zorg- en welzijnsactiviteiten als voor de afronding van de ontwikkeling van de Van Sleenstraat is dit een goede ontwikkeling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant