Afbeelding
Foto: pr

Allerlaatste woning Nieuwland Oost opgeleverd

Actueel 819 keer gelezen

Brielle - Vorige week was het feest in nieuwbouwwijk Nieuwland Oost in Brielle. De allerlaatste woning is opgeleverd. Daarmee is de wijk af! Ontwikkelaar BPD en bouwer Rehorst Bouw B.V. vierden dit bijzondere moment samen met de kopers. Symbolisch werd de sleutel aan de heer en mevrouw Van der Oost overhandigd. Ze zijn nu de trotse, nieuwe eigenaren van een ruime hoekwoning type Kogge.
 
Begin 2009 werd de eerste woning gerealiseerd in Nieuwland Oost. De gemeente Brielle en BPD Ontwikkeling tekenden hiervoor in 2005 een samenwerkingsovereenkomst. Iedereen sprak zijn commitment uit om deze geweldige woonwijk langs de Groene Kruisweg te realiseren. En nu was het zover. De laatste gebouwde woning werd aan de kopers opgeleverd en hiermee kan het mooie wonen in Nieuwland Oost echt beginnen.
 
Nieuwland Oost is een nieuwbouwwijk van 450 nieuwbouwwoningen in Brielle. De wijk kenmerkt zich door bijzondere architectonische elementen, die door de hele wijk terug te vinden zijn. Geïnspireerd op de woningen binnen de vesting, waardoor Nieuwland-Oost naadloos aansluit bij het oude centrum van Brielle. De wijk bestaat uit een mooie mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen. Hiermee is Nieuwland Oost een wijk voor iedereen geworden.
 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant