Afbeelding
Foto: stock

Werkzaamheden knooppunt Ridderkerk

Actueel 249 keer gelezen

Regio - In verband met asfalteringswerkzaamheden worden diverse wegvakken op de A15, A16 en A38 ter hoogte van knooppunt Ridderkerk-Noord tijdelijk voor alle verkeer afgesloten.

Dit betreft:

  1. Verbindingsweg van de A15 Hoofdrijbaan Rechts (Rozenburg – Ridderkerk) naar de A16 Hoofdrijbaan Links (Breda – Rotterdam)
  2. Verbindingsweg van de A38 Rechts (Ridderkerk – knp. Ridderkerk-Noord) naar de A16 Hoofdrijbaan Links (Breda – Rotterdam)
  3. Hoofdrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)

De afsluitingen vinden plaats van maandag 4 juni 21.00 uur tot dinsdag 5 juni 05.00 uur. De hoofdrijbaan wordt om 22.00 uur afgesloten.

Omleidingen:

  1. Het verkeer komende vanuit Europoort / Rotterdam / Zierikzee / Bergen op Zoom en gaande in de richting van Utrecht wordt ter plaatse omgeleid via de parallelrijbaan van de A15 Rechts (Rozenburg – Ridderkerk) en de verbindingsweg op knooppunt Ridderkerk-Noord naar de parallelrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)
  2. Het verkeer komende vanuit Ridderkerk en gaande in de richting van Den Haag / Utrecht wordt ter plaatse omgeleid via de parallelrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)
  3. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid via de parallelrijbaan van de A16 Links (Breda – Rotterdam)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant