De jongste leden van TTV De Sprint uit Brielle sloten het seizoen af met een laatste feestelijke training.
De jongste leden van TTV De Sprint uit Brielle sloten het seizoen af met een laatste feestelijke training. Foto: pr

Jeugdige tafeltennissers De Sprint sluiten seizoen af

Actueel 454 keer gelezen

Brielle - De jongste leden van tafeltennisvereniging De Sprint uit Brielle sloten afgelopen zaterdag een leerzaam seizoen af met een laatste feestelijke training in het tafeltenniscentrum van De Sprint aan de Brielse Rik.

Van de jeugdgroep deden Tom, Fabian, Karin en Axel (niet op de foto), zelfs al mee aan hun eerste echte competitie. En vrijwel alle leden van de groep kwamen uit op het toernooi dat TTV De Sprint dit seizoen voor het eerst sinds jaren weer succesvol organiseerde.

Competitie
De wedstrijden die in competitieverband werden gespeeld waren een goede ervaring voor de leden van het team. Er werd een wedstrijd gewonnen, er zijn punten gescoord en er is een goede basis gelegd voor de competitie van het komende seizoen.

Zomervakantie
Na de zomervakantie worden de trainingen weer hervat. Hopelijk blijft het tafeltenniscentrum van de club in het nieuwe seizoen gevrijwaard van de inbraakgolf waarmee De Sprint in het afgelopen seizoen werd geconfronteerd.

Mailtje
Ben je geïnteresseerd in tafeltennis, gezellig en sportief trainen en misschien wel competitie spelen? Kom gerust eens kijken aan De Rik of stuur een mailtje naar jeugdleider@ttv-de-sprint.nl. Misschien we tot ziens na de zomervakantie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant