Afbeelding
Foto: JosUijtdehaage

Seizoensprogramma 2018 | 2019 Dijckhuis bekend!

Actueel 233 keer gelezen

Vierpolders - Met maar liefst drie nieuwe activiteiten start volgende week het nieuwe seizoen in 't Dijckhuis in Vierpolders!

De nieuwe activiteiten zijn Bootcamp, Yin Yang Yoga en Jeugd Kata Training. Nergens anders in de regio kun je deze judo training volgen. Natuurlijk vind je ook de vertrouwde andere 32 wekelijkse activiteiten terug in het programma. Zo kun je vanaf dit seizoen maar liefst vijf keer in de week een yoga les volgen. Sommige activiteiten starten eind augustus, dus check even wanneer jouw favoriete activiteit weer begint!

Naast de vaste activiteiten worden gedurende hele jaar bijna veertig eenmalige activiteiten voor je georganiseerd. Van een workshop haarvlechten tot een lezing over het ontstaan van het heelal, van een kijkje achter de schermen in Blijdorp tot een muzikale avond met Van Achter Naar Voorne. En Dirk Kome, die komt nog een keer terug naar 't Dijckhuis!

Kortom; voor echt iedereen is er dit seizoen een groot aanbod van uiteenlopende activiteiten!

Nog even, en dan ligt het nieuwe seizoensboekje 2018 | 2019 bij bijna 10.000 huishoudens op Voorne in de brievenbus! Kun je niet zo lang wachten, kijk dan alvast eens rond op hun frisse nieuwe website. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant