Het schilderij voor de verloting tijdens de vernissage
Het schilderij voor de verloting tijdens de vernissage

12 oktober - Vernissage Ronald Bagijn

Actueel 385 keer gelezen

Brielle - Van een schildering op de kinderkamer tot een metersgrote muurschildering in een loft of zelfs met blacklight verf bij een bowlingbaan. Met zijn airbrush werk creëert Ronald Bagijn altijd de juiste sfeer.

'Sfeer creëren' is dan ook de naam van zijn expositie die vanaf 2 oktober in Geuzenstaete te bezichtigen is. De opening van zijn expositie, de zogeheten vernissage, vindt plaats op 12 oktober, van 17.00 tot 19.00 uur in het business center. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u kennismaken met Ronald's werk. Deze avond wordt opgeluisterd door Michiel de Leeuw van Weenen en Eline Bierling van Soulmade, die een combinatie van heerlijke achtergrondmuziek en een kleine theatervoorstelling zullen verzorgen.

Iedere vernissage staat in het teken van een goed doel. Zo heeft Ronald dit fraaie airbrush schilderij ter beschikking gesteld dat tijdens de vernissage zal worden verloot. Een lot kost slechts € 2,50 en kan vooraf gekocht worden via de receptie van Geuzenstaete of via info@geuzenstaete.nl. De opbrengst van de loterij gaat naar kinderzorgproject 'Het BeterBoek' voor de dagbehandeling van het Spijkenisse Medisch Centrum. Een mooi doel ten bate van de zieke kinderen in onze regio.

Wilt u kennismaken met Ronald Bagijn en zijn werk? Reserveer 12 oktober dan alvast in uw agenda of meld u direct aan via info@geuzenstaete.nl. Voor een impressie van zijn werk kunt u ook kijken op zijn website: www.r-brush.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant