De vrijwilligers konden na ontvangst smakelijk eten van een heerlijk buffet (Foto: Jos Uijtdehaage)
De vrijwilligers konden na ontvangst smakelijk eten van een heerlijk buffet (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: JosUijtdehaage

Vrijwilligersavond gemeente Brielle weer reuze gezellig!

Actueel 741 keer gelezen

Brielle - Het bestuur van gemeente Brielle waardeert het ontzettend dat zoveel vrijwilligers zich inzetten voor de Brielse samenleving. Verenigingen en welzijns- en zorgorganisaties kunnen niet bestaan zonder deze hulp. Vrijwilligers zijn onmisbaar.

Vrijdagavond 9 november bood het bestuur van de gemeente Brielle vrijwilligers al weer voor de 13e keer de jaarlijkse vrijwilligersavond aan. Enkele raads- en commissieleden en ook collegeleden waren deze avond aanwezig om te helpen en hier en daar een praatje te maken.

Na het eten konden de vrijwilligers, onder het genot van nog een drankje, genieten van elkaar en gezellig meezingen met het Aanschuifkoor onder leiding van Germaine Compier, Gerard de Werk en techniek Klaas Bergsma. Een deel van de gasten konden aan de slag met een zelfportretje schilderen onder begeleiding van Cris Vaudo en Marit. Wat een leuke resultaten kwamen daaruit!

Naast de raads-, commissieleden en leden van het College van Burgemeester en wethouders, waren ook nog ambtenaren en andere helpers van de partij om de vrijwilligers een gezellige avond te bieden. En dat dat gelukt is bleek wel uit de vele complimentjes die ze mochten ontvangen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant