Golfclub Kleiburg is trots dit event voor de derde keer te mogen hosten!
Golfclub Kleiburg is trots dit event voor de derde keer te mogen hosten!

Derde Golf4Health event op Golfbaan Kleiburg

Actueel 116 keer gelezen

Brielle - Stichting Vrienden van de Health Promoters organiseert voor de derde keer een uniek golfevenement waarbij er in elke flight een bekende of bijzondere Nederlander meespeelt. Een geweldige kans om op deze prachtige golfbaan met uw zakelijke relaties of vrienden te golfen en van gedachten te wisselen met mensen uit de wereld van sport, politie en entertainment. De datum is 14 juni 2019. Schrijf deze alvast in uw agenda!

Golf samen met bijvoorbeeld Willem van Hanegem, Willy en René van de Kerkhof, Koert-Jan de Bruijn, TV kok Ramon Beuk, Marco Bakker, Willeke van Ammelrooy, Winston Post, voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting, voormalig atleten Olga Commandeur en Nelli Cooman en nog vele anderen. Al deze bekende Nederlanders ondersteunen de gezondheid educatieve projecten van de Health Promoters.

Het arrangement
Een flight voor 3 personen kost € 750,= en u kunt ook als één persoon inschrijven voor € 250,=. Aan elke flight wordt een bekende of bijzondere Nederlander toegevoegd. Dit is inclusief ontvangst met koffie en iets lekkers, lunchpakket, snack met drankje in de baan borrel, snack met drankje in de baan en tot slot een Zuid-Afrikaans diner.
Golfclub Kleiburg is trots dit event voor de derde keer te mogen hosten!

De Missie van de Health Promoters
De missie van de Health Promotion South Africa Trust (HPSA) is om gratis gezondheidseducatie te verstrekken aan mensen die in kwetsbare gemeenschappen in Zuidelijk Afrika leven.
Gedurende de laatste 10 jaar heeft HSPA jaarlijks tussen de 15.000 en 20.000 mensen van basis gezondheid educatie voorzien. Volwassenen, jongeren en kinderen wonen workshops bij waar zij essentiële informatie krijgen en praktische vaardigheden leren hoe zij ziektes kunnen voorkomen en gezond kunnen leven.
Er zijn plannen om deze methode zo snel mogelijk aan andere gemeenschappen in andere Afrikaanse landen en daarbuiten aan te bieden .

Waardering
De Health Promoters ontvingen in 2016 waardering van President Barack Obama.

Informatie
Meer informatie over het golfevent vindt u op de website www.golf4health.nl

Uit de krant

Uit de krant