Afbeelding

Initiatief voor natuurspeeltuin in Meeuwenoord

Actueel 947 keer gelezen

Brielle - Een natuurspeeltuin in Meeuwenoord? Het zou geweldig zijn, vinden initiatiefneemsters Vivian Langmaack en José Wille, beiden moeder van schoolgaande kinderen.

Al jaren liggen in Meeuwenoord de voormalige voetbalvelden van WRW braak en het kan nog wel jaren duren voordat er daar met nieuwbouw wordt gestart. Wat zou het fantastisch zijn wanneer op die plek kinderen zouden kunnen spelen in een natuurspeeltuin met avontuurlijke paadjes, waterpartijen, speeltoestellen, autobanden, fruitbomen en -struiken, vinden Vivian en José. Ze hebben de gemeente Brielle bereid gevonden er een stuk grond ter grootte van een voetbalveld ter beschikking te stellen.

Maar om de speeltuin echt tot stand te laten komen, moet er natuurlijk nog heel wat werk worden verzet. Er moet een ontwerp gemaakt worden en mensen gevonden die het project willen aansturen, het terrein onderhouden, en de kinderen begeleiden bij allerlei activiteiten.

Donderdag 4 april, om 19.30 uur organiseren beide dames een voorlichtingsavond In de leeszaal van het stadskantoor. waar ze hun plannen verder zullen uitleggen. Ze hopen er heel veel enthousiaste medestanders te ontmoeten. Liefst tevoren opgeven bij viviboe@gmail.com. Dat is ook het contact wanneer je graag mee wil werken aan het project, maar er op 4 april niet bij kunt zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant