Glenn Stoffers tekende met een 'precisie vrije schop' voor de goal van Vierpolders. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Vierpolders wel en niet naast De Jonge Spartaan

Actueel 597 keer gelezen

Vierpolders - Vierpolders kon tegen De Jonge Spartaan niet voorkomen dat de bezoekers vanaf de stip naast de thuisclub kwamen: 1-1. Maar waar De Jonge Spartaan in de wedstrijd naast Vierpolders eindigde, daar behield de ploeg van trainer Paul Bestebreur op de ranglijst van de derde klasse D de voorsprong van drie punten. Een marge die verloren zou zijn gegaan als De Jonge Spartaan gewonnen zou hebben.

'Maar met de volle winst zou De Jonge Spartaan teveel hebben gekregen,' vond Paul Bestebreur na afloop. 'Ze hadden in de tweede helft een overwicht, maar in de eerste helft hadden wij veel meer afstand moeten nemen. Patrick Scheerhoorn kreeg een honderd procent scoringskans en Jesper Lakerveld kreeg er zelfs drie. Maar de bal ging er niet in.'

Kruising
Dus moest Vierpolders genoegen nemen met de goal van Glenn Stoffers, die een vrije schop loepzuiver in de kruising van het doel van de bezoekers mikte: 1-0. De Jonge Spartaan kwam nog voor rust vanaf de stip terug. Marc Peeman verzilverde de strafschop voor de ploeg uit Middelharnis: 1-1. Vierpolders speelt de komende weken uitwedstrijd bij Rhoon en Rijnmond Hoogvliet Sport.

Fotografie: Wil van Balen